Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaGuild AddonsWoWFreakz websiteGalerieUltimele imaginiÎnregistrareTeamSpeak3Conectare

Bwd10n

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Don.Redsfel
Utilizator inregistrat

Number of messages : 3
Varsta : 33
masculin
Forum Points : 4600
Nota : 10

Bwd10n Empty
MesajSubiect: Bwd10n   Bwd10n Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 11:24 pm

As dori ca pe luni marti sa facem un graid de bwd10n asta se intampla dimineata incepem undeva pe la orele 10-11.Ideea raidului cum am scris si in descriere este de a lua cat mai multe valor points.. de a mai pune cativa bossi la gahiev. Dorinta mea este de a strange un grup de oameni care sau documentat in prealabil de scripturile bossilor... oameni capabili sa inteleaga aceste scripturi sa isi cunoasca clasa... si cu un ilvl pve decent undeva la 358 ma gandeam eu... acest ilvl nu este batut in cuie dac esti un dps capabil... un ppl care are rabdare si timp...doar este 10n mai usor de atat nu se poate. Ordinea bossilor ar fi:Atramedes Maloriak magmaw omnotron si la final chimaeron. Raidul va fi compus din 2 tanci.. 3 heal si 5 dps fiecare dintre noi trebuie sa cunoasca scriptul in functie de rolul pe care il vom avea ,cand vine vorba de dps petrentia mea ar fi ca acestia sa fie bazati.... sa scoata peste 12k pe dummy.

Va astept ca impreuna sa ducem acest raid la bun sfarsit pt noi si pt ETERNAL..!
In final va urez sarbatori pascale fericite liniste sufleteasca si tot ce va doriti... imi cer scz pt topic dac am mai gresti pe undeva este primul meu topic insotit de scuzele de rigoare...!

Cu respectul cuvenit Redsfel
Sus In jos
Rivery
Utilizator inregistrat

Number of messages : 1
Varsta : 30
masculin
Forum Points : 4624
Nota : 8

Bwd10n Empty
MesajSubiect: Re: Bwd10n   Bwd10n Icon_minitimeVin Apr 13, 2012 11:45 pm

Marti pot sa fiu eu on cu fire mage 357 ilvl- Oxyd pt raid.
Sus In jos

Bwd10n
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA CAFENEA :: RAIDURI-
Mergi direct la: